Een vertrouwd punt voor informatie over thuiszorg in de gemeente Roosendaal

Het Punt was de verzamelplaats van instellingen in de gemeente Roosendaal. Deze organisatie is gestopt. Op deze website vindt u nu alle informatie over thuiszorg in de gemeente Roosendaal.

Ontwikkelingen Huishoudelijke Hulp
Er zijn veel ontwikkelingen in de gemeente Roosendaal op het gebied van Huishoudelijke Hulp. Zo heeft de gemeente een herverdeling gemaakt welke zorgaanbieder waar de Hulp bij het Huishouden mag leveren. De ontwikkelingen zorgen voor verandering en verwarring. Voor alle Roosendaalse zorgorganisaties heeft de nieuwe manier van werken consequenties. Via deze website informeren we u graag over de ontwikkelingen en vertellen we u waar u terecht kunt met uw vragen.
Tot 1 juli verandert er voor u niets!

Lees hier meer over de ontwikkelingen binnen de Huishoudelijke Hulp

Zorg aan huis
Deze website is een initiatief van Groenhuysen Wmo BV, Thuiszorg DAT en TWB Thuiszorg met Aandacht. Met elkaar stellen we het belang van u als cliënt en dat van onze medewerkers – uw hulp – voorop! Heeft u voor een korte of langere periode zorg aan huis nodig? Klik dan op de logo’s van de deelnemende organisaties en bekijk meer informatie op hun website.

     


Contact